Termeni si conditii

INTRODUCERE
Prezentele condiții generale definesc condițiile de utilizare pentru site-ului și platforma savor.land, de către vizitatori sau clienți.
Utilizarea platformei este condiționată de respectarea termenilor și condițiilor generale detaliate mai jos. Dacă alegeți să vizitați site-ul și să accesați serviciile puse la dispoziție, vă asumați cunoașterea și acceptarea în totalitate a acestor termeni și condiții.

DREPTUL DE PROPRIETATE
Proprietarul domeniului, site-ului si al platformei savor.land este Web Square Agency S.R.L. (denumita in continuare WSA), o societate cu răpundere limitată, având sediul social în România, Târgu Mureș, Str. Tudor Vladimirescu nr.56/A, Jud. Mureș, număr de înregistrare în Registrul Comertului J26/999/2020, CUI 42890630, Cod special TVA EU RO43027140.

Toate informațiile, produsele sau aplicațiile sunt proprietatea WSA, care își rezervă dreptul de a modifica conținutul, funcționalitatea și/sau structura acestora, în orice moment și fără nici o informare prealabilă.
Întregul conținut al domeniului savor.land este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt detinute de WSA. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea WSA.

CE ESTE savor.land
savor.land este o platformă special creată pentru a facilita publicarea online a meniurilor din restaurante. Accesul clienților restaurantului la meniul digital se face direct în browserul telefonului/tabletei prin scanarea cu camera foto a unui cod QR unic.

OBIECTIVUL SITE-ULUI
Obiectivul site-ului este de a transmite informatii explicite, actualizate și exacte despre produsele si serviciile WSA.
WSA nu poate garanta că prezentele pagini nu conțin erori, și asigură că va depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.
Orice persoană care dorește să-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate este rugată să contacteze WSA prin unul din mijloacele afisate sau din pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa suplimentar, dacă e cazul, atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauză cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de alta natură.

LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI
Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de WSA utile în legătură cu conținutul site-ului sau și care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.
WSA nu poate garanta / controla actualitatea sau exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI
Orice persoană care navighează pe savor.land, și care oferă date sau informații cu caracter personal, își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date și informatii personale de către WSA în vederea efectuării de studii de piata; transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; soluționarea de către WSA a cererilor, intrebărilor și reclamațiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activități intreprinse de WSA și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.
WSA va păstra confidențialitatea acestor informații.

ACCESUL ÎN PLATFORMĂ
Accesul în platformă se face gratuit, prin completarea formularului de înregistrare utilizator.
Câmpurile necesare a fi completate sunt: adresa de email, o parolă de acces, numele restaurantului, țara, cod voucher / agent (opțional).

Activarea contului se face prin validarea unui link primit pe adresa de email din formular.
Conturile neactivate in maxim 48h vor fi șterse automat de pe server.

WSA poate refuza sau bloca accesul în platformă daca consideră că una sau mai multe informații nu sunt conforme cu realitatea, sau încalcă anumite principii sau regulamente.
Contul poate fi șters fără nicio notificare, WSA nefiind obligată să dea explicații în acest sens.

ACORD DE ABONAMENT
Prin înregistrarea unui cont nou cont, utilizatorul acceptă activarea unui abonament de servicii și este de acord cu toate condițiile de utilizare prezentate.

Odată cu activarea contului de acces în platformă se activează abonamentul minim, respectiv pachetul PREMIUM (descris în pagina de prețuri). Perioada gratuită specificată în abonament se consideră a începe din momentul activării contului.
După această perioadă utilizatorul va putea folosi in continuare serviciile doar dacă, înainte de finalizarea perioadei gratuite, adaugă un card valid în cont.

Tipul de abonament poate fi modificat oricând. Odată ales tipul de abonament și adăugat cardul în cont, plata este recurentă, sumele aferente abonamentului urmând a fi debitate automat din contul clientului, la începutul fiecărei perioade de abonament.
Recurența se poate modifica (prin modificarea tipului de abonament) sau opri (prin ștergerea cardului din cont) în orice moment. 

Abonamentul se va prelungi până la suspendare.

PERIOADĂ GRATUITĂ
Fiecare cont nou activat beneficiază de o perioadă gratuită.
Pe parcursul perioadei gratuite utilizatorul va avea acces la toate funcționalitățile asociate tipului de abonament ales. Codul QR poate fi deja afisat in restaurant sau pe terasa, poate fi scanat de catre clienti. 

La sfârșitul perioadei gratuite, pentru ca abonamentul să rămână activ, utilizatorul este obligat să aleagă o metodă de plată recurentă, respectiv să adauge în cont un card valid.
Chiar dacă cardul este adăugat în cont mai repede decat finalizarea perioadei gratuite, cardul va fi debitat, respectiv abonamentul reactivat, doar după finalizarea perioadei gratuite.

PLATĂ
Gestionarea recurenței, facturarea automată și plata online sunt efectuate prin intermediul operatorului de plăți securizate Stripe (detalii pe stripe.com).
Plata abonamentelor se face exclusiv online, prin card bancar.

FACTURARE
Sistemul emite automat factură pentru fiecare plată încasată. WSA emite o factură fiscală pentru abonamentul/abonamentele achiziționate de pe site, scop în care utilizatorul va furniza  toate informațiile necesare, prin completarea câmpurilor din sectiunea Informatii fiscale.

Factura fiscală pentru plata recurentă va putea fi regăsită în contul clientului și descărcată de acolo.
Datele de facturare folosite de sistemul automat de facturare sunt cele salvate în cont la momentul plății. Utilizatorul trebuie să se asigure că informațiile fiscale sunt corecte și actualizate.
Odată emisă, o factură nu poate fi modificată.

SUSPENDAREA ABONAMENTULUI
Suspendarea abonamentului se poate face în următoarele condiții:
- după perioada gratuită, dacă clientul nu a adăugat un card valid în cont
- la sfârșitul perioadei de abonament, dacă abonamentul nu se poate prelungi din cauze ce țin de metoda de plată (cardul a expirat, nu sunt fonduri suficiente, etc)
- unilateral de către utilizator prin ștergerea contului
- unilateral de către WSA dacă se consideră a fi încălcate una sau mai multe prevederi 

Prin suspendarea contului, utilizatorului i se permite în continuare accesul în platforma de administrare, însă accesul la meniul digital prin codul QR este restricționat.

REACTIVAREA ABONAMENTULUI
Pentru utilizatorii care au contul suspendat, reactivarea unui abonament se poate face prin intermediul consolei de administrare.
Utilizatorul va trebui să aleagă din nou un abonament, respectiv să adauge un card valid și cu fonduri.
Activarea abonamentului se face instant, după activarea și debitarea cardului cu valoarea noului abonament ales.

STERGEREA DEFINITIVĂ A CONTULUI
În cazul în care un utilizator decide, poate să-și șteargă singur contul și toate datele (inclusiv cele fiscale sau legate de card).
Operațiunea este ireversibilă, contul și toate datele (inclusiv cele legate de conținutul meniului digital) vor fi șterse iar utilizatorul nu va mai avea acces în aplicație sau consola de administrare.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informații, acestea au ca și scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Acest lucru este cu atat mai necesar în cazul folosirii aplicațiilor disponibile pe site.
Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresă de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenționează să fie utilizate produsele și/sau serviciile WSA, dar poate include și alte informații aflate în strânsă legatură cu utilizarea serviciilor și/sau produselor solicitate.
Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebarilor utilizatorilor, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrari electronice.

Pentru detalii referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, identitatea operatorului și alte asemenea, consultați secțiunea „Confidențialitate” de pe site-ul nostru.

NEANGAJAREA RASPUNDERII
Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor WSA.
WSA nu va acorda nici o garantie referitoare la:
– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistența pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.
Astfel, WSA nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau platformei.

Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele WSA, preturi, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul savor.land nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea WSA în lipsa unor acorduri ulterioare.

CONȚINUTUL MENIULUI DIGITAL
Prin intermediul consolei de administrare, fiecare utilizator are libertatea de a adăuga meniul digital, disponibil ulterior clienților restaurantului prin scanarea codului QR. Se pot adăuga / edita / șterge categorii, produse, informați de tip text, prețuri, imagini sau logouri.
Utilizatorul este singurul și complet responsabil de întreg conținutul introdus.

RECLAMAȚII
Orice nemulțumire legată de  înregistrarea, accesarea, utilizarea site-ului și a platformei, ne va fi comunicată direct, prin email la adresa contact@savor.land
Nemulțumirea va fi înregistrată și veți primi un răspuns în scris, pe adresa de email menționată cu ocazia aducerii la cunoștința noastră a nemulțumiri, în termen de cel mult 2 zile lucrătoare. 

Utilizatorul declară că este de acord să nu facă publice aceste nemulțumiri (pe rețelele de socializare, media, discuții private sau în orice altă modalitate) sub rezerva suportării daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus proprietarului site-ului prin aceste acțiuni. 
Orice reclamație se depune în termen de maxim o lună de la data sesizării situației reclamate.

LIMBA OFICIALĂ DE COMUNICARE
Limba oficială de comunicare este:
- limba română pentru conturile din România
- limba engleză pentru toate conturile din afara României

Pentru a facilita unele servicii, este posibil ca diferite secțiuni din site sau aplicație să fie traduse în alte limbi. WSA nu-și asumă responsabilitatea unor traduceri greșite sau care au interpretări diverse. 

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 și directivelor GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării vă rugăm sa ne contactați.

Acești termeni și condiții pot fi modificați la discreția WSA în orice moment.
Ultima actualizare: 15 septembrie 2021