Blog
Cum să alegi tehnologiile potrivite pentru restaurantul tău
Industria HoReCa se află într-o continuă transformare, alimentată de inovații tehnologice care schimbă modul în care restaurantele opereaz...
- De Bogdan C.
- 11.08.2024
5 Strategii pentru creșterea fidelizării clienților în restaurante
Fidelizarea clienților este un aspect esențial pentru succesul pe termen lung al oricărei afaceri din industria HoReCa. Într-o piață competitivă...
- De Bogdan C.
- 20.07.2024
7 Moduri de a utiliza tehnologia pentru a îmbunătăți eficiența în restaurante
Industria restaurantelor se confruntă constant cu provocări legate de eficiență și calitatea serviciilor. Tehnologia modernă oferă soluții inovatoare...
- De Bogdan C.
- 05.05.2024
Importanța implementării unui meniu multilingv în restaurante
Într-o lume din ce în ce mai globalizată, restaurantele trebuie să fie pregătite să servească o diversitate de clienți din diferite cultur...
- De Bogdan C.
- 28.04.2024
Digitalizarea în HoReCa: Adaptarea la Tehnologiile Moderne pentru Succesul Afacerii
Industria HoReCa (Hoteluri, Restaurante, Cafenele) a suferit transformări semnificative în ultimii ani, în special datorită avansurilor te...
- De Bogdan C.
- 14.03.2024
Noi reglementari despre meniurile din restaurante
Începând cu data de 15 martie 2023, autoritățile din România au impus o nouă reglementare pentru restaurante, care le obligă să incl...
- De Paul V.
- 15.03.2023
Cum să-ţi pregăteşti meniul digital pentru începerea şcolii?
Au mai rămas doar câteva zile până când porţile şcolilor se deschid şi oraşele vor răsuna a claxoane! Chiar dacă agitaţia se mută &...
- De Anca S.
- 01.09.2022
Cum să îţi faci vizibilă afacerea în online?
Dacă tocmai ţi-ai deschis o afacere în domeniul HoReCa, e momentul să începi promovarea ei în mediul online. Nu ştii cum să faci as...
- De Anca S.
- 21.07.2022
Alergenii - un subiect ocolit de managerii HoReCa, dar care poate costa scump!
Regulamentul UE privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare menţionează obligativitatea afişării în meniu a alergenilor...
- De Anca S.
- 30.06.2022
10 feluri prin care îţi poţi afişa codul QR
De la cele mai clasice, până la cele mai ingenioase moduri, codul QR poate fi afişat oriunde atâta timp cât este vizibil şi aduce sc...
- De Anca S.
- 05.05.2022
Noma - cel mai bun restaurant din lume!
Noma din Copenhaga, al cărui fondator este René Redzepi, restaurant cu trei stele Michelin, a fost desemnat World’s Best Restaurant &icir...
- De Andreea L.
- 24.02.2022
Activează GRATUIT opţiunea comandă la masă în aplicaţie
Dacă ai deja un abonament SAVOR, iţi poţi activa GRATUIT opţiunea “comandă la masă direct din aplicaţie”! Am lansat opţiunea de comandă l...
- De Anca S.
- 15.02.2022
Personalizează-ţi meniul digital de Valentine's Day în 5 paşi simpli!
Adaugă iubire în meniul tău digital şi fă-ţi clienţii fericiţi de Valentine's Day, în doar câţiva paşi simpli. Micile detalii f...
- De Anca S.
- 11.02.2022
Cum să pregăteşti o seară perfectă de Valentine’s Day în localul tău?
Sărbătoarea iubirii se apropie cu paşi repezi! Dacă încă nu ai pregătit nimic special pentru localul tău, venim noi cu câteva idei drăguţ...
- De Andreea L.
- 09.02.2022
Zero comisioane şi toate comenzile în acelaşi loc! Am lansat 3 funcţii noi pentru comenzile “outgoing”
Nu mai e o noutate faptul că meniul digital e o necesitate a unei afaceri din domeniul HoReCa. E un fel de upgrade al meniului. Unii îl fac imed...
- De Anca S.
- 19.01.2022