Blog
Noi reglementari despre meniurile din restaurante
Începând cu data de 15 martie 2023, autoritățile din România au impus o nouă reglementare pentru restaurante, care le obligă să incl...
- De Paul V.
- 15.03.2023
Cum să-ţi pregăteşti meniul digital pentru începerea şcolii?
Au mai rămas doar câteva zile până când porţile şcolilor se deschid şi oraşele vor răsuna a claxoane! Chiar dacă agitaţia se mută &...
- De Anca S.
- 01.09.2022
Cum să îţi faci vizibilă afacerea în online?
Dacă tocmai ţi-ai deschis o afacere în domeniul HoReCa, e momentul să începi promovarea ei în mediul online. Nu ştii cum să faci as...
- De Anca S.
- 21.07.2022
Alergenii - un subiect ocolit de managerii HoReCa, dar care poate costa scump!
Regulamentul UE privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare menţionează obligativitatea afişării în meniu a alergenilor...
- De Anca S.
- 30.06.2022
10 feluri prin care îţi poţi afişa codul QR
De la cele mai clasice, până la cele mai ingenioase moduri, codul QR poate fi afişat oriunde atâta timp cât este vizibil şi aduce sc...
- De Anca S.
- 05.05.2022
Noma - cel mai bun restaurant din lume!
Noma din Copenhaga, al cărui fondator este René Redzepi, restaurant cu trei stele Michelin, a fost desemnat World’s Best Restaurant &icir...
- De Andreea L.
- 24.02.2022
Activează GRATUIT opţiunea comandă la masă în aplicaţie
Dacă ai deja un abonament SAVOR, iţi poţi activa GRATUIT opţiunea “comandă la masă direct din aplicaţie”! Am lansat opţiunea de comandă l...
- De Anca S.
- 15.02.2022
Personalizează-ţi meniul digital de Valentine's Day în 5 paşi simpli!
Adaugă iubire în meniul tău digital şi fă-ţi clienţii fericiţi de Valentine's Day, în doar câţiva paşi simpli. Micile detalii f...
- De Anca S.
- 11.02.2022
Cum să pregăteşti o seară perfectă de Valentine’s Day în localul tău?
Sărbătoarea iubirii se apropie cu paşi repezi! Dacă încă nu ai pregătit nimic special pentru localul tău, venim noi cu câteva idei drăguţ...
- De Andreea L.
- 09.02.2022
Zero comisioane şi toate comenzile în acelaşi loc! Am lansat 3 funcţii noi pentru comenzile “outgoing”
Nu mai e o noutate faptul că meniul digital e o necesitate a unei afaceri din domeniul HoReCa. E un fel de upgrade al meniului. Unii îl fac imed...
- De Anca S.
- 19.01.2022
De ce iubesc clienţii meniul digital?
Poate chiar mai fericiţi decât managerii, atunci când găsesc pe masă un meniu digital, clienţii se bucură de toate beneficiile l...
- De Andreea L.
- 08.12.2021
Care sunt trendurile momentului din HoReCa?
HoReCa este mereu în schimbare iar schimbarea vine în completarea cerinţelor pieţei. Managerii de restaurante şi cafenele trebuie să ţină...
- De Anca S.
- 23.11.2021
Puterea feedback-ului
Comunicarea cu clienţii este de multe ori neglijată într-un restaurant. Chiar dacă asta îi face fericiţi, ca şi manager, este dificil să g...
- De Andreea L.
- 11.11.2021
De ce un meniu digital?
Ai tot auzit de acest meniu, de QR Code şi poate l-ai chiar scanat în unele locaţii care deja îl folosesc. Bineinţeles, vorbim un meniu...
- De Anca S.
- 03.11.2021
Cum să atragi mai mulţi clienţi cu un vin fiert cu scorţişoară?
Când vine frigul, clienţii se orientează către localuri cozy, cu iz plăcut de linişte. E imposibil să nu ai în meniu o listă bună cu ce...
- De Andreea L.
- 02.11.2021